+36706494285

Szoftverfejlesztői szolgáltatásaink

Segítünk, hogy megvalósíthasd informatikai rendszeredet!

Egyedi fejlesztésű informatikai rendszereket fejlesztünk, legyen szó egy webes szolgálttatásról, egy számítógépes vagy mobil alkalmazásról vagy akár egy komplexebb rendszerről.

További információk

Webes rendszerek, webáruházak

Elkészítjük a weboldalad, legyen az egy egyszerűbb bemutatkozó oldal, egy komplex szolgáltatást kezelő rendszer, vagy webáruház. Folyamatosan követjük az internet trendjeit, így biztosítva, hogy könnyen használható, és minden képernyőméreten gyönyörű megjelenésű weboldalt készíthessünk.

További információk

IoT

Az Internet of Things és Embedded eszközök az automatizált, okos megoldások alapjai. Az egyedi fejlesztések lehetővé teszik, hogy kialakíthasd saját okos rendszeredet, mely egyszerűbbé teszi a mindennapokat.

További információk

Számítógépes alkalmazások

Bár a webes rendszerek elterjedésének hála egyre kevésbé találkozunk számítógépes alkalmazásokkal, bizonyos helyzetekben mégis előnyös ezeknek a használata. Segítünk kiválasztani a megfelelő technológiát, és elkészítjük alkalmazásodat.

További információk

Android appok

A mobil, így az Android alkalmazások mindennapjaink részét képezik. Éppen ezért mi is készítűnk egyszerűbb Android alkalmazásokat, melyek általában egy komplexebb rendszerhez tartoznak, azokat egészítik ki.

További információk

Üzleti szolgáltatásaink

Webes megoldások a céged számára, egyszerűen!

Széleskörű megoldásokat nyújtunk vállalkozók számára, hogy a web lehetőségeinek segítségével a lehető legtöbbet hozzhassák ki vállalkozásukból.

Mi nem csak egy weboldalt készítünk, hanem segítünk eligazodni az internet világában, a keresőkben, a különböző webes platformokon való megjelenésben!

További információk