+36 70 649 4285

Szolgáltatásaink

Mit biztosít számomra az IntoMedia?

Levesszük a válladról az informatikai problémák gondjait!

Webes megjelenés megtervezése

Az ötleteid és a már rendelkezésre álló anyagok alapján megtervezzük a márkád webes megjelenését, számba vesszük az igényeidhez kapcsolható szolgáltatásokat, beleértve a Google keresési oldalát, és a Facebookot is, de más, specifikusabb platformokat is számításba veszünk.

Weboldal megtervezése, arculattervezés

A weboldalad az a hely az interneten, ahol igazán egyedi lehetsz. Ennek megfelelően a weboldal megjelenésének, jó felhasználói élmény biztosításának és funkcióinak megtervezése az egyik legfontosabb lépés, melyet veled együtt, az észrevételeidet figyelembe véve viszünk végbe.

Mit tartalmazhat a weboldalam?

Mobiloptimalizált weboldal
Reszponzív weboldalakat készítünk. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy weboldalad minden eszközön tökéletesen néz ki!
Adminisztrációs panel
A saját CMS-eddel weboldalad tartalmának szerkesztéshez nincs szükséged semmilyen komolyabb informatikai tudásra.
Többnyelvű weboldal
Több nyelven is elérhetővé szeretnéd tenni oldaladat? Nem probléma! Többnyelvű statikus és dinamikus rendszereket is fejlesztünk.
Fizetési, számlázási funkciók
A legnépszerűbb fizetési rendszerektől a kisebbig, mi integráljuk azt oldaladba. Ismerjük a Barion, Simple, OTP, Burgon, szamlazz.hu, Billingo rendszerét - hogy csak néhányat említsünk.
keresőoptimalizált weboldal
A Googleban és a többi keresőben való jó helyen való megjelenés ma már alap elvárás, mely keresőoptimalázálás (SEO) nélkül nem lehetséges.
Biztonságos weboldal
Figyelünk a weboldalad biztonságára, hogy ne férhessen hozzá senki bizalmas adatokhoz. Fontos elvárás a HTTPS protokoll is, így weboldalad azon át lesz elérhető.
Webes marketing
Weboldalad látogatóiról statisztikákat kaphatsz a Google Analitycs szolgáltatáson keresztül, a Google Ads és Facebook Pixel pedig segít a hirdetéseid megfelelő célzásában.
A te weboldalad
A weboldaladat a te igényeid alapján fejlesztjük le, így bármilyen funkció megvalósítása lehetséges!

Weboldal fejlesztése

Ha a terv egy kész egésszé állt össze, nincs más hátra, mint annak megvalósítása! Gyorsan és precízen, modern technológiákkal dolgozunk!

Weboldal átadása és üzembe helyezése

Kész a weboldalad, mi más kellhet még? Domain név, webtárhely, szerver, DNS, levelezés, és más, hasonló beállítandó dolgok következnek - de pánikra semmi ok! Ezt gyorsan elvégezzük helyetted mi.

Weboldal karbantartása, üzemeltetése

A weboldal átadása után is ránk bízhatod annak technikai nyűgjeit: biztosítjuk a weboldal karbantartását, és saját szervereinken akár a további üzemeltetését is!

Szép weboldal minden eszközön!

Egyéb szolgáltatások

Helyi hálózat és rendszer kiépítése, üzembe helyezése

Az informatikai rendszer működtetéséhez eszközökre is szükség van? Segítünk a helyi hálózat megtervezésében, kiépítésében, és a szerverek, számítógépek, tabletek, mobilok, és egyéb eszközök üzembe állításában, telepítésében, beállításában.

Weboldal költöztetése

Új tárhelyre vagy szerverre költöztetnéd weboldaladat? Bízd ránk nyugodtan a technkai nehézségeket, mi megoldjuk azokat!

kedvenc eszközeink

PHP Node.js JavaScript Vue.js Less MySql Git