+36706494285

Webes megoldások a céged számára, egyszerűen

Teljeskörű, komplex webes szolgáltatással és megoldásokkal segítjük vállalkozásodat.

Mit kínálunk vállalkozásod számára?

Széleskörű megoldásokat nyújtunk vállalkozók számára, hogy a web lehetőségeinek segítségével a lehető legtöbbet hozzhassák ki vállalkozásukból.

Mi nem csak egy weboldalt készítünk, hanem segítünk eligazodni az internet világában, a keresőkben, a különböző webes platformokon való megjelenésben!

Webes stratégia kialakítása

Minden vállalkozás felépítése és működése más és más - ezért szükséges, hogy megismerjük a vállalkozásod műkédését és céljait, hogy aztán személyre szabottan készíthessük el az üzleted webes stratégiáját, így biztosítva hogy a webes megoldások a lehető legjobban illeszkedjenek vállalkozásod működéséhez, így hozzájárulva annak hatékonyaságához.

Webes megjelenés, Branding megvalósítása

Céges weboldal

Létrehozzuk és üzemeltetjük céged weboldalát, így neked nem kell informatikai problémákkal megküzdened. Webdalad tartalmát egy egyedi fejlesztésű, biztonságos, nagy tudású és könnyen kezelhető CMS rendszeren át módosíthatod, melybe olyan szolgáltatásokat integráltunk, melyekre egy cégnek szüksége lehet.

Weboldalad megjelenését személyre szabottan készítjük el, ezzel biztosítva annak egyedi, vállalkozásodhoz illő megjelenését, és a jó UX-et.

Közösségi oldalak

Vállalkozásod nem csak a valóságban, hanem az interneten is könnyen megtalálható kell legyen. Ezért segítünk, hogy hogy ne maradjon le üzleted a legnagyobb közösségi oldalakról, térképekről és keresőoldalakról.

Általában a számtalan közösségi megjelenés kezelése nem egyszerű feladat. Ezt szeretnénk segíteni azzal, hogy egyedülálló rendszerünkben egy helyre hozzuk a Facebook, Google Cégem, Twitter, LinkedIn és Pinterest oldalaid kezelését.

Arculattervezés

Az útmutatásod alapján megtervezzük vállalkozásod webes megjelenését, beleértve nem csak a weboldal felületét, hanem a közösségi oldalakon és keresőkben való megjelenést, sőt az email, névjegykártya és egyes dokumetumok sablonait is.

Felhasználói élmény

A röviden csak UX-nek írt kifejezés hatátozza meg, hogy ügyfeleid mennyire lesznek elégedettek a vállalkozásoddal: ezért elengedhetetlen, hogy a legkisebb apróságok is megfelelőek legyenek, még a weben is.

Mit tudhat majd a weboldalam?

Webdaladhoz egy egyedi fejlesztésű, biztonságos, nagy tudású és könnyen kezelhető CMS rendszer tartozik, melyet kifejezetten cégek igényeihez igazodva fejlesztettünk ki: ennek megflelően weboldalad funkciók széles palettáját tartalmazhatja, egy egyszerűbb galériától vagy blogtól kezdve, egészen egy bonyolultabb időpontfoglalló, vagy ügyfél-nyilvántartó modulig.

Vállalkozásod felpörgetése, Internetes marketing

Online hirdetések

Megtervezzük és megvalósítjuk webes hirdetési stratégiádat, beleértve annak grafikájának megvalósítását, a megfelelő célzás beállítását, és a retergetinget - ezekkel lehet kölcségben és eredményben is hatékony a hirdetési kampányod.

Keresőoptimalizálás

Az internetes keresők manapság elsődleges információforrásnak számítanak, de általában a keresőoldalaknak csak az első néhány találatát tekintik meg az emberek. Emiatt fontos a jó keresőoptimalizálás weboldaladra.

Hírlevelek

Segítünk, emennyiben hírleveleket szeretnél küldeni ügyfeleidnek: beállítjuk a hírlevélküldő szolgáltatást számodra, elkészítjük az email megjelenését, és hozzáadjuk weboldaladhoz a hírlevél feliratkozási lehetőséget.

Hatékonyabb munka digitális megoldásokkal

Webtárhely szolgáltatás

Weboldaladat magyar, német vagy litván, gigabites internet kapcsolattal rendelkező, SSD tárhelyű szervereken, nagy rendelkezésre állás mellet üzemeltetjük, figyelembe véve a biztonsági szempontokat is.

G Suite / Microsoft 365

Egyszerűsítsd le az irodai munkát G Suite vagy Microsoft 365 előfizetéssel! Segítünk a megfelelő csomag kiválasztásában, és a rendszerek megismerésében.

Vírusirtók

Tartsd helyi informatikai rendszeredet is biztonságban: kínálazunkban Avast, AVG, Eset... termékek találhatóak meg.

Korábbi munkáink

GumillerBútor Üzleti weboldal
GumillerBútor
  • Webdesign tervezés
  • Frontend programozás
  • Backend programozás
  • Üzemeltetés
Megtekintés

Munkafolyamatunk

1. Igények felmérése
2. Stratégia kialakítása
3. Tervezés
4. Megvalósítás
5. Figyelemmel kísérés

Maradt még kérdésed?

Hogyan vegyük fel veled a kapcsolatot?