+36 70 649 4285

Így dolgozunk!

1.

Igények felmérése

Megismerjük ügyfelünk igényeit, felmérjük a célkitűzéseit és a megvalósítandó projekt célközönségét. Ennek keretében előkészítjük a projektet, és összeállítjuk az árajánlatot.

Az előzetes konzultációk és az árajánlat elkészítése ingyenes!

2.

Tervezés

A megismert információk alapján megtervezzük a terméket, részletesen bemutatjuk annak funkcionalitását, és meghatározzuk a szoftver működésének struktúrális felépítését.

Ebben a lépésben azt tervezzük meg, hogy a szoftver hogyan fog felépülni és működni, illetve hogy hogyan fog a felhasználókkal együttműködni, azok munkáját hogyan fogja segíteni.

3.

Fejlesztés

Modern technológiák felhasználásával létrehozzuk a működő szoftvert. Az ügyféllel együttműködve véglegesítjük annak megjelenését, és finomhangoljuk annak funkcionalitását.

4.

Átadás

Alapos tesztelés után a kész terméket az ügyfél rendelkezésére bocsátjuk, és segítünk annak végleges helyén történő beüzemelésében. Az ügyfél részére átadott anyag a forráskód és a kész terméken kívűl tartalmazza a dokumentációt, és az egyéb kapcsolódó dokumentumokat is.

5.

Technikai támogatás

Az átadott termékekhez hosszú távú garanciát biztosítunk, mely idő alatt szoftvertámogatást biztosítunk, és az esetlegesen felmerülő hibákat javítjuk.