+36 70 649 4285

Induló vállalkozásoknak

Vállalkozásindító támogatás

Tudjuk milyen nehézségekkel jár egy vállalkozás indítása, így a az új alapítású vállalkozások számára segítséget nyújtunk azáltal, hogy levesszük a vállukról a webfejlesztés terhét.

Miben nyújtunk segítséget induló vállalkozások számára?

Weboldal készítés
Az igényeid alapján, megfelelő szakértelemmel készítjük el weboldalad!
Arculattervezés
Egy logó, egy szín, egy üzenet, ami rád jellemző, és egységes minden platformon - így fognak az emberek bárhol megismerni téged!
Hosting
Weboldaladat üzemeltetjük is, így biztosítva annak megfelelő működését!
Internetes közösségek
Közösségi média, keresők, és más internetes platformok - ezek megfelelő használata elősegíti a márkád ismertségének megalapozását.

Milyen weboldalt fogok kapni?

Egyedi megjelenés
Veled együttműködve, és a te választásod alapján készítjük el weboldalad megjelenítését! Végeredményként a kapott instrukciók alapján 2 féle megjelenést dolgozunk ki teljesen, amelyek közül szabadon választhatsz.
Interaktív funkciók
Weboldaladhoz elkészítünk akár 4 egyedi megjelenésű, interkatív funkciókkal is rendelkezhető aloldalt, mint amilyen a kapcsolat űrlap, képgaléria, termékkatalógus, referancia, blog, stb. funkciók. Az egyszerűbb aloldalak száma akár 20 is lehet!
Tartalomkezelő rendszer
Az interaktív funkciók kezeléséhez tartalomkezelő rendszert biztosítunk, így bonyolult informatikai tudás nélkül is szerkesztheted weboldalad tartalmát.
Keresőoptimalzálás
Weboldalad minden aloldala a SEO elveinek betartásával, keresőoptimalizáltan készül el, így weboldalad teljes egésze keresőoptimalizált lesz.

Mennyibe kerül mindez?

Tudjuk hogy egy új vállalkozás számára nehéz lehet egy weboldal árának kifizetése - így mi nem is kérjük tőled, hogy egy összegben fizesd ki azt, és a havi költségeidben is csak egy minimális díjtételt fog jelenteni a weboldalad.

Domain névIngyenes Közösségi oldalakon való megjelenésIngyenes Keresőkben való megjelenésIngyenes Weboldal tárhelyIngyenes Weboldalfejlesztés10 000 Ft Havi díj 1 éven át4 000 Ft / hó

Maradt még kérdésed?

Ez esetben ne késlekedj kapcsolatba lépni velünk, várjuk kérdésedet!

Üzenetet írok